Β. Μαρινάκης: «Προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον»

Βαγγέλης Μαρινάκης

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην απέσπασε την ψήφο της ΑΕΚ στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο όχι μόνο δεν το πήρε πατριωτικά, αλλά λίγες ώρες αργότερα έδωσε το «πράσινο» φως στους «κιτρινόμαυρους» για να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο Καραϊσκάκη στο ματς με την Ντανί Γιουνάιτεντ.

Γι’ αυτή του τη στάση, προέβη μάλιστα και σε δημόσια δήλωση, τονίζοντας: «Η απόφασή μας για την παραχώρηση του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, προκείμενου να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Europa League, βασίστηκε στην βαθιά πεποίθησή μας ότι πάνω από κάθε διαφωνία ή αντιπαράθεση πρέπει να μπαίνει το Εθνικό συμφέρον.

Επειδή λοιπόν οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται πράξεις, θεώρησα αυτονόητη την παραχώρηση του γηπέδου μας, όταν αυτή μου ζητήθηκε και φυσικά περιμένω από όλους να συμβάλλουν στην ομαλή τέλεση του αυριανού αγώνα, έτσι ώστε το Ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα μας να μειώσει τη ζημία που υπέστη το τελευταίο διήμερο με διάφορες απαράδεκτες ενέργειες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δηλώσεις.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λειτούργησε και θα λειτουργεί έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το Εθνικό συμφέρον».