Στον Ολυμπιακό και επισήμως ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο

Στον Ολυμπιακό και επισήμως ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο

Στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, καθώς η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και επισήμως.

Ο νέος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένος για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης και υποσχέθηκε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Έρχομαι εδώ με πάρα πολύ ενθουσιασμό, με πάρα πολλή όρεξη, για να αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας.

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά που έχω έρθει. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να γίνει ξανά πρωταθλητής», τόνισε αρχικά ο Γκερέρο, ενώ στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «ερυθρόλευκο» κόσμο:

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποδοχή που μου έχουν κάνει μέσω των Social Media. Να τους ευχαριστήσω για την αγάπη που μου έχουν δείξει.

Έχω καταλάβει ότι αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να δώσω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και να κατακτήσουμε τίτλους».

Ποιος είναι ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι γεννημένος στις 12 Ιουλίου 1990 στο Τολέδο της Ισπανίας. Έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.

Την καριέρα του ξεκίνησε από τα «φυτώρια» της Albacete Balompié, ενώ το 2010 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ύστερα από γεμάτες χρονιά στη Β’ ομάδα.

Την επόμενη χρονιά, πήρε μεταγραφή στη Β’ ομάδα της Sporting Gijón, ενώ σιγά-σιγά πήρε ευκαιρίες και έγινε αναντικατάστατο στέλεχός της.

Μάλιστα, υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του τη σεζόν 2014-2015, σημειώνοντας 11 γκολ σε 36 συμμετοχές και συμβάλλοντας στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Το 2016 μεταπήδησε στη CD Leganés, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Κάτι βέβαια που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτησή του.