Αλέφαντος προς Φετφατζίδη: «Σεξ μία φορά την εβδομάδα...»

Νίκος Αλέφαντος

Τις συμβουλές του στον Γιάννη Φετφατζίδη έδωσε ο Νίκος Αλέφαντος μέσω της ιστοσελίδας «katimagiko». Απολαυστικός όπως πάντα, ο γνωστός προπονητής έκανε λόγο μέχρι και για το πότε πρέπει να κάνει... σεξ ο μικρός! Διαβάστε παρακάτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Άκου Φετφατζίδη, θα έχεις το κεφάλι κάτω. Θα είσαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και στο ποδόσφαιρο. Σαν άνθρωπος θα βρεις μία κοπέλα, θα έχεις το αμόρε σου, ή την αρραβωνιαστικιά σου, ή τη γυναίκα σου αργότερα, και αυτό φτάνει.

Σεξ όχι πριν το ματς! Ποτέ σεξ πριν το ματς και μετά το ματς. Θυμάμαι ένα ταλέντο στον Απόλλωνα, τον παλιό μεγάλο Απόλλωνα, που ήθελε να κάνει σεξ πριν το ματς και μετά το ματς. Έπαιξε 3 χρόνια μπάλα και εξαφανίστηκε. Διαλύθηκε. Ο Κανσός. Σεντερφοράρα ήταν.

Ο άντρας δεν είναι σαν τη γυναίκα που ανοίγει τα πόδια της και είναι εντάξει όλα… Ο άντρας χάνει δύναμη, χάνει ενέργεια… Ο μεγάλος Γάλλος Ολυμπιονίκης στα 1500 μέτρα,ο Μισέλ Ζαζί, θρύλος ήταν, είχε προπονητή τον πασίγνωστο τότε Τσερούτι ο οποίος τον γύμναζε σκληρά και του είχε κόψει τη γυναίκα για 6 μήνες! Είχε να πάει με γυναίκα 6 μήνες! Ο Δεπάστας, ο μεγάλος πρωταθλητής στα 800 μέτρα, πήγαινε με γυναίκα μια φορά το μήνα! Πρέπει να έχεις δύναμη, να έχεις το μυαλό σου στο ποδόσφαιρο και στην προπόνηση, ειδικά σε αυτήν την ηλικία

Φίλους δεν θα έχεις όποιους σου λένε να πάτε στα μπουζούκια ή στα μπαρ, μακριά από αυτούς ρε! Φίλους θα έχεις όποιους σου λένε να δουλεύεις σκληρά και να βελτιώνεσαι στο ποδόσφαιρο. Και επαναλαμβάνω, να προσέξεις πολύ το θέμα "γυναίκα". Όχι να τις αλλάζεις σαν πουκάμισα, μακριά από μοντέλα και τραγουδιάρες. Μια κοπελίτσα θα έχεις και εσύ σαν άνθρωπος και σεξ μία φορά την εβδομάδα».